שבוע שלישי בעבודה

החבר'ה בעבודה ממש נחמדים. יש כמה שממש ותיקים שם ולכל אחד יש שיטות משלו בהמון דברים, מה שגורם לבוס לא פעם לחטוף קריזה. עד כה למשל שמעתי על 3 שיטות שונות לשטיפת הסכום וייבושו וכל אחד נשבע שהשיטה שלו הכי טובה.

 ואגב, גיליתי שקומבינות זה משהו שגרמנים מכירים יופי ומתעקשים עליו בהחלט. יש למשל תפריטי מבצע. תמיד בא החוכם התורן עם "אני בעצם לא רוצה סלט, אפשר במקום זה יותר צ'יפס?" ועוד שאר ניג'וסים. העניין עדין כי כמו שהבוס אמר אחרי ששאלתי אותו מה לענות להם: "תראי, אם כבר מישהו נתן לו פעם ועכשיו נעשה לו פרצוף, אנחנו עלולים לאבד את הלקוח, מצד שני מחרפן כל אי האחידות בין הצוותים".

אני החלטתי שמבצעים זה לא אצלי ואני לא מציעה להם שום דבר ולא נותנת להם רעיונות ואם הם מבקשים – לבדוק עם הבוס לפני שאומרים "כן". אולי אחרי שאני אהיה שם שנתיים אני אהיה יותר "קולית". כרגע קשה מספיק לזכור מה כן בא בכל מנה גם בלי שיתחילו לי עם המצאות יצירתיות.

מה שעוד לא התרגלתי אליו זו העייפות. כנראה שאחרי שנתיים וקצת של בעיקר לימודי גרמנית קצת החלדתי. אני לא עושה משמרת ארוכה ובכל זאת אני באה הביתה, עוד יש כמה שעות טובות לפני שיגיע הערב ואין לי אנרגיה לכלום. אני בקושי מסוגלת לקרוא כמה דפים בספר העכשווי למרות שהוא של סופרת שאני מאוד אוהבת. מסעותיי ביו-טיוב משוועים לחומרים חדשים ובעת צרה מצאתי את עצמי מתנחמת גם בפרקים של בטי המכוערת בלי שום תרגום לאיזושהי שפה.

והנה משהו משובח שאהבתי לאחרונה:

http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo

פוסט זה פורסם בקטגוריה החיים בגרמניה. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

3 תגובות על שבוע שלישי בעבודה

  1. סיגלית הגיב:

    את תתרגלי וזה יעבור. בהצלחה.

  2. zmichal הגיב:

    תתחדשי על העבודה! (נשמע שיש לנו עבודות דומות, חה).
    העייפות תעבור לך. זה תמיד ככה בהתחלה.

  3. alonyska הגיב:

    מיכל – ברוכה הבאה ותודה על התגובה.

    סיגלית – מהפה של שתיכן לאלוהים.

סגור לתגובות.